среда, 21 апреля 2010 г.

ККРЯК нуждается в помощи всех ятсменов!

Киевский крейсерский яхт клуб уже давно подвергается нападкам олигархов в связи с их планами построить нереальный офисный комплекс на территории Клуба. Противостояние продолжается годы и Клуб просит всех небезразличных к судьбе водного спорта Киева поддержать его в неравной борьбе.

Киевский крейсерский яхт клуб - один из старейших в городе. Он был основан в 1967 году и с тех пор стал домом для сотен яхтсменов. Участники Клуба не раз совершали кругосветные путешествия, по всему миру прославляя Украину. Участники Клуба активно работали над проектом "ФАЗИСИ"; тренера Клуба воспитали плеяду известных спортсменов. Это наша гордость, история и наше будущее. UKRSAILING присоединяется к борьбе за ККРЯК! Ниже - информация от организаторов Акции:

24 квітня 2010 року ГО «Київський міський крейсерський яхт-клуб» разом з місцевими жителями та за підтримки громадських організацій та політичних партій, зокрема Всеукраїнського об’єднання «СВОБОДА» проведе акцію акції протесту проти забудови ділянок на березі дніпровських заток Берковщина і Княжий затон. Просування цього проекту відбувається під загальною назвою «Культурно-оздоровчий комплекс з аквапарком…», у якому сам аквапарк займає лише 12 відсотків площі запланованої споруди, а решта: офіси, магазини, ресторани, паркінг та електростанція, яка обслуговуватиме ці об’єкти. Забудовником цинічно порушуються норми чинного земельного законодавства, екологічні та санітарні норми, використовуються незаконні судові рішення, не враховується думка місцевих жителів. Також здійснюється тиск на розташований на прилеглій території з 1967 року Київський міський крейсерський яхт-клуб, який вже 43 роки об’єднує ентузіастів вітрильного спорту і на території якого діє єдина безкоштовна в столиці дитяча вітрильницька секція. Проект побудови в 20 метрах від берегів Дніпра потворної електростанції та 8-ми поверхового паркінгу не несе ніякого соціального, культурного чи екологічного навантаження, натомість позбавляє місцевих жителів вільного доступу до дніпровських берегів.
Крім того планується збір підписів під Письмовими пропозиціямипро розгляд Київською міською радою питань пов’язаних із будівництвом за адресами Дніпровська набережна 10 та 14.

Акція планується у вигляді демонстрації та мітингу. Місце проведення акції – Дніпровська набережна в м.Києві, збір учасників з 10-30, початок акції об 11- 00 24 квітня 2010р.


Расширенная публикация о планах возведения строений в Заливе была размещена на интернет портале "Украинская правда". Информацию о ККРЯК можно найти на официальном сайте Клуба.

Комментариев нет:

Отправить комментарий